Why now..


Varför har jag alltid otur...
Har gått och blivit sjuk, var sjuk på nyårsafton så varför inte vara sjuk på midsommarafton också..
Har legat och sovit typ hela dagen, helt slut, feber och ont i hela kroppen har man..
Som tur har man en jätte snäll pappa som åkte och handlade mat till mig så jag inte svällter iallfall, han var även snäll och hämtade ut mitt paket från nelly se nedan..


Club L - Amika dressNelly  Shoes - Akemi 15A

Klänningen är något kort men där e ett ganska brett upplägg, så mamma skall hjälpa mig lägga ner den en bit.. skorna var iallafall skit bra & snygga=))



Aj då..



Ni får ursäkta min blogg, skulle ändra mina bilder i headern men lyckades inte tyvärr, så bloggen kommer antagligen få se ut så här tills jag har fått hjälp, är super dålig på sånt här..ne nu ska ja fika me emelie & emily... puss & kram


Hänt i veckan..


Måste säga att veckan började bra & förhoppningsvis slutar den bra också;)
Måndagen bjöd på lite jobb sen bio med tjejerna, sex and the city..filmen var jätte bra, dock inte lika bra som ettan, men så är det ju nästan alltid..
Sen har det mest varit jobb för emmelies del, i onsdags fick jag iförsig sluta tidigt då blev det filmkväll med alex..
Idag har varit en helt underbar dag såhär långt, har legat och solat med ridde i föräldrarnas trädgård, ville egentligen åka till stranden men har man ingen bil kommer man tyvärr inte så långt.. ikväll är det grill/inflyttningsfest på schemat.. dags att hoppa in u duschen nu tror jag.. see ya..









Bio SATC 2..


RSS 2.0