Back in town..


Det är och har varit full fart hela veckan..
Helgen tillbringade jag i huvudstaden men mamma, vi hade det jätte bra..
Vi hann men massor med shopping, vi utforskade staden, var på vallmans salonger och åt mycket god mat & såg en mycket trevlig show..
Vi åkte tunnelbana, åt glass i solen & hade det allmänt mysigt..
Och sen var det ju ens födelsedag imåndags, fick massor av fina gratulationer & blev överraskad av mina söta vänner & arbetskamrater, sen blev det även en utgång i måndags med jobbet..Vi var först på lilla torg & hade det mysigt sen blev det fest på båten.. mycket trevligt ställe..
Men firandet är inte över än, imorron är det dags igen, då jag och alex skall fira våra födelsedagar med våra vänner i min ( stora) lägenhet.. sen blir det utgång i lilla eslöv skulle jag tro..




Sjukdomar & äventyr..


Nu är det så att emmelie har turen på sin sida som alltid, har självklart gått & blivit förskyld, varför nu? ska till stockholm på fredag ju..
Har varit hemma från jobbet nu två dagar, ni får alla hålla tummarna för mig att de bara är något tillfälligt och att jag blir frisk snart, fyller ju år nästa vecka också..
Vet inte riktigt när jag ska fira med mina vänner, men de löser sig, jag och alex har pratat lite löst om att kanske slå ihop våra födelsedagar och fira det den 8/5 vad säger ni om det? men som sagt ingen bestämt än..




12 april


Hej..
Måste börja med att säga vilket härligt väder det är.. blir så himmla glad av solen, Har varit så duktig idag att jag varit på gymmet för första gången på mycket länge..
Tog en liten runda förbi solariet också, man känner att man behöver lite färg nu..huden är så blek & trist efter den lååånga vintern vi har haft..
Så nu är de snart min födelsedag igen.. och då bär det av till stockholm med mammsen...
Skall bli riktigt nice att komma ifrån ett litet tag..Vi får bara hoppas på bra väder nu..

Nu skall jag ta tag i min lediga dag och gå ut i det fina vädret..

Ciao..


RSS 2.0